Om oss

Allradio är en sida med målet att ge enkel och opartisk information om teknik och teknikprylar. Vi kommer att fokusera på allt från mobiltelefoner och datorer till hemautomation och bärbara högtalare. Vi strävar efter att täcka in allt som finns på marknaden, och vi är noggranna med allt innehåll i våra artiklar.

Allradio föddes hösten 2020. Vårt mål är att vara en enkel guide för dig som vill hålla dig uppdaterad om den senaste tekniken, men som inte vet riktigt var du ska börja. Bloggen var från början ett enmansprojekt, men nya skribenter och experter på olika områden kommer så småningom hjälpa till att göra bloggen ännu bättre.

Vi vill också sträva efter att göra egna tester och recensioner av de olika produkterna i så hög utsträckning det går. Detta gör vi genom en rad olika faktorer, vilket inkluderar information och fakta om produkterna samt sammanställningar av forskningsrapporter. Detta gör att du ska kunna känna dig trygg med dina val du får presenterade för dig här på Allradio.

Välkommen till Allradio!

Filip, Webbplatsredaktör