Bästa Klockradio 2024 – Stort Test av Klockradior

Observera att vissa länkar på vår webbplats kan vara affiliatelänkar, vilket innebär att vi får provision på ditt köp. Det låter oss fortsätta skriva artiklar som är gratis att läsa! Du kan läsa mer om vår recensionsprocess här.

Oavsett om du gillar att ha din telefon i sovrummet eller inte är du förmodligen ute efter en klockradio, eller väckarklocka som de ofta kallas, eftersom mobiltelefoner nära inpå läggdags gör att vi sover sämre. De har kommit långt från analoga nummer och en skrikande väckarsignal. En bra väckarklocka kan göra morgonen mindre ångestfylld – med coola funktioner som ramp-up belysning eller tilltalande naturljud. Men det stannar inte där; de bästa väckarklockorna har ytterligare funktioner som röstassistenter och interaktiva displayer som gör din väckarklocka mer användbar än någonsin. 

Att välja den bästa klockradion för dig kan vara svårt, särskilt med så många funktioner, prisklasser och märken. Vi gjorde testet åt dig, så att du kan vara lugn och veta att du har den perfekta passformen. Här är våra val för de nio bästa väckarklockorna du kan köpa just nu.

Snabb överblick över de bästa klockradiorna 2024

Bild Klockradio  
backpac Sony ICF-C1PJ
(BÄSTA KLOCKRADIO MED PROJEKTOR)
Se billigaste pris >
backpac Philips HF3500
(BÄSTA KLOCKRADIO MED LJUS)
Se billigaste pris >
cordlessblower Sonic Bomb SBB500
(BÄSTA VÄCKARKLOCKAN FÖR DJUPSOVANDE)
Se billigaste pris >
cordlessblower Amazon Echo Show 5
(BÄSTA SMARTA KLOCKRADION)
Se billigaste pris >
cordlessblower Philips TAR3306/12
(BÄSTA KLOCKRADION FÖR ÄLDRE)
Se billigaste pris >
cordlessblower Lexibook Klockradio
(BÄSTA KLOCKRADION FÖR BARN)
Se billigaste pris >
cordlessblower Philips R7705/10
(BÄSTA KLOCKRADION MED QI-LADDARE)
Se billigaste pris >
cordlessblower JBL Horizon 2
(BÄSTA KLOCKRADION MED BRA LJUD)
Se billigaste pris >
cordlessblower aboveClock Klockradio
(BÄSTA KLOCKRADIO RETRO)
Se billigaste pris >

Fortsätt läsa för mer djupgående recensioner!

Topp 9 bästa klockradiorna 2024

Sony ICF-C1PJ – Bästa klockradio med projektor

Sony ICF-C1PJ - Bästa klockradio med projektor

Vad vi gillar

 • Denna soluppgångsklocka har 10 ljusstyrkanivåer som du kan välja mellan.
 • Philips HF3500 är en enkel men effektiv soluppgångsväckarklocka värd pengarna. 

Vad vi inte gillar

 • Att snooza Philips HF3500 sunrise väckarklocka är lite konstigt i början. Det finns ingen knapp. Istället trycker du på den övre halvan av ljuset. 

Sony ICF-C1PJ dubbla väckarklockor kommer med utmärkt AM FM-radiomottagning och fantastisk ljudkvalitet och en extra funktion för att visa klockan med en projektor. Du bör se det i aktion för att tro hur underbart det kan bli på natten. Sony ICFC1PJ är en mycket enkel klockradio att använda och fungerar perfekt.

Den finns i två färger – svart och silvermetallic. I förpackningen ingår själva AM/FM-radioklockan och strömkabeln för att driva enheten. Du får även ett stativ som även fungerar som en antenn för AM/FM-mottagningen på enheten.

Enheten känns som en liten kub med alla kontroller på toppen medan vi har projektionspunkten till vänster som kan vinklas upp till 180 grader. Det finns också en möjlighet att justera fokus på projektorn, för att få den optimala skärpan. Skärmen på den här enheten ser extremt vacker och stilren ut.

Det är ganska enkelt att sätta igång Sony ICF-C1PJ-klockradion för första gången. Anslut sladden till ett vägguttag så ska displayen lysa. För att justera tiden på Sony ICFC1PJ för första gången, tryck och håll in knappen Ställ in tid/datum i mer än 2 sekunder. Välj år och tryck på knappen Ställ in tid/datum igen för att välja det. I nästa steg kommer du att bli ombedd att ställa in tiden, ställ noggrant in datum och tid. Om du har fastnat någonstans, se manualen som medföljer enheten.

Att ställa in larmet på Sony ICFC1PJ är även det mycket enkelt: tryck och håll ner larmknappen på toppen (Alarm A eller Alarm B). Du bör se siffrorna blinka på skärmen. Använd volymknapparna för att justera tim- och minutsiffrorna och tryck på Snooze/Ljusstyrka/Enter- knappen för att bekräfta. I nästa steg bör du bli ombedd att välja varningsläge mellan Radio, Buzz eller Nature.

Det som vi gillar mest med denna klockradio är projektorn som ger tiden på en vägg eller ett tak med justerbar projektionsvinkel och fokuskontroll. Sony ICF-C1PJ delar även stöd för både AM/FM-radiolägen, där de flesta konkurrenter endast tillåter FM-frekvenser, och kommer även med en medföljande antennbas för AM-mottagning. Om du är som jag som vill ladda dina telefoner eller andra tillbehör samtidigt som du låter dem vila på ditt nattduksbord, så tillåter ICF-C1PJ detta då den har en USB-anslutning.

Med det sagt är det här den den klockradio med projektor som är bäst i test 2024!


Philips HF3500 – Bästa klockradion med ljus

Philips HF3500 - Bästa klockradion med ljus

Vad vi gillar

 • Denna soluppgångsklocka har 10 ljusstyrkanivåer som du kan välja mellan.
 • Philips HF3500 är en enkel men effektiv soluppgångsväckarklocka värd pengarna. 

Vad vi inte gillar

 • Att snooza Philips HF3500 sunrise väckarklocka är lite konstigt i början. Det finns ingen knapp. Istället trycker du på den övre halvan av ljuset. 

Soluppgångslarm är utformade för att gradvis väcka den sovande med ljus snarare än ett skrällande larm. Vi fann att Philips HF3500 är ett av de bästa soluppgångslarm du kan få tack vare sin orange display, ljusfunktion och prislapp. 

Visuellt är den unik – den ser ut som ett UFO med ett stativ. Det finns enkla knappar i mitten, under tidsdisplayen. Men majoriteten av ytan på denna väckarklocka ägnas åt ljusfunktionen. Trettio minuter före din väckarklocka kommer denna Philips soluppgångsklocka gradvis att öka sin ljusstyrka tills den når det maximala du ställt in. För att säkerställa att du vaknar börjar den också pipa med ökande intensitet. 


Sonic Bomb SBB500 – Bästa väckarklockan för djupsovande

Sonic Bomb SBB500 - Bästa väckarklockan för djupsovande

Vad vi gillar

 • Det är den bästa väckarklockan för tunga sovande tack vare dess höga ljud och vibration- och blixtljusalternativ.
 • Väckarklockan är anpassningsbar med enkla kontroller. 

Vad vi inte gillar

 • Det är en fantastisk väckarklocka för tunga sovande, men om du inte är en tung sovande kan det bli en obehaglig upplevelse.

Tunga sovare kan vara nästan omöjliga att få upp. Om du är någon som sover genom sitt larm och behöver något mer kraftigt, rekommenderar vi Sonic Alert Sonic Bomb alarm. Det är en av de bästa väckarklockorna för tunga sovandes. 

Denna klockradio är batteridriven, så den kan i princip användas var som helst och hur som helst. Dess allvarliga utseende kan kanske skrämma dig – men det är inget som är någon nackdel om du är en sjusovare som ofta sover lite för länge än vad du borde.

Sonic Alert Sonic Bomb-larmet kommer med två delar – den klassiska displayen och det otroligt höga ljudet och det vibrerande tillbehöret som du kan lägga under kudden. Du kan anpassa larmet med kontroller som många tycker är enkla att hitta och använda.


Amazon Echo Show 5 – Bästa smarta klockradion

Amazon Echo Show 5 - Bästa smarta klockradion

Vad vi gillar

 • Mycket anpassningsbar smart väckarklocka
 • Väldigt bekväma funktioner
 • Alexa röstassistent för enkel användning
 • Inbyggd kamera för videosamtal
 • Föräldrakontroll för att styra när och hur barn använder enheten

Vad vi inte gillar

 • Skärmen kan lagga lite då och då

Den digitala väckarklockan har förändrats mycket. Din väckarklocka är inte längre bara något som väcker dig. Många smarta väckarklockor fungerar som ett interaktivt nav där du kan komma åt dina larm, väder och musik. Amazon Echo Show 5 är en av de bästa smarta väckarklockorna, tack vare dess olika funktioner och röstassistentanslutning. 

Du kan ställa frågor till den, säga till den att spela musik, streama en podcast och ringa videosamtal till någon kontakt. Det finns också en chans att interagera med Disney-karaktärer med hjälp av enheten, vilket är perfekt för alla familjer med barn. Och ja, dina barn kan använda Alexa för att ställa in sina egna väckarklockor, läsa en godnattsaga för dem och till och med stänga av alla kompatibla smarta lampor med din väckarklocka på natten. Föräldrakontroll innebär att allt detta sker under ditt vakande öga.

 Om du vill använda din väckarklocka till allt och lite till, överväg Amazon Echo Show 5.


Philips TAR3306/12 – Bästa enkla klockradion för äldre

Philips TAR3306/12 - Bästa enkla klockradion för äldre

Vad vi gillar

 • Lättanvänd design med en stor och lättläst display
 • Integrerad FM-radio som möjliggör radiomusik
 • Två alarmtider som kan ställas in för olika tidpunkter
 • Snooze-funktion
 • Billig och enkel

Vad vi inte gillar

 • Begränsade anslutningsalternativ för andra enheter, som hörlurar eller USB-enheter

Philips TAR3306/12 är den perfekta klockradion för äldre som vill ha enkelhet och funktionalitet. Med en stor och lättläst display, enkla knappar och intuitiv inställning är den här klockradion lätt att använda för alla. Förutom detta är klockradion otroligt snygg med sitt minimalistiska utseende.

TAR3306/12 har en mängd praktiska funktioner som gör den till ett oumbärligt hjälpmedel för alla som vill hålla koll på tiden. Den har en integrerad FM-radio, så du kan lyssna på dina favoritstationer när du vaknar på morgonen eller när du går och lägger dig på kvällen. Du kan ställa in insomningstimern för att spela radiostationen i upp till 2 timmar. När den förinställda tiden har löpt ut stängs radion av automatiskt, vilket gör att natten eller morgonen förblir lugn och skön. Klockradion har även batterisäkring vid strömavbrott, vilket ger extra trygghet.

Med två alarmtider kan du ställa in olika tidpunkter för att vakna upp på morgonen. Detta är särskilt användbart om du har en partner som har en annan tidtabell än du. Du kan också välja att använda snooze-funktionen, vilket ger dig en extra bit av sömn efter att alarmet har gått.

Sammanfattningsvis är Philips TAR3306/12 den bästa enkla klockradion för äldre på marknaden idag. Med dess lättanvända design med stor och tydlig display och praktiska funktioner är det en idealisk klockradio för alla som vill ha en pålitlig och funktionell klockradio i hemmet.


Lexibook Klockradio – Bästa klockradion för barn

Lexibook Klockradio - Bästa klockradion för barn

Vad vi gillar

 • Finns i flera olika motiv somo är tilltalande för barn
 • Flera ljudalternativ
 • Justerbar volym
 • Snoozefunktion
 • Enkel att använda

Vad vi inte gillar

 • Framförallt begränsad till barn
 • Inte några extra avancerade funktioner
Lexibook Klockradio - Bästa klockradion för barn

Låt ditt barn vakna upp med en magisk enhörningsdesign varje morgon med denna klockradio från Lexibook! Med sin söta och unika enhörningsdesign blir denna klockradio en rolig och praktisk tillägg till barnrummet. Lexibook har många olika motiv för klockradior, såsom Spiderman, Toy story, Super Mario, Rapunzel och mycket mer. Vissa av dem har även ytterligare funktioner, såsom en projektor. Dessa klockradior är helt fantastiska och perfekta för barnen! Klicka här för att se alla klockradior för barn som Lexibook har att erbjuda.

Lexibook Klockradio - Bästa klockradion för barn

Den digitala LCD-skärmen ger tydlig och lättläst tid och larminställningar. Med en justerbar volym och flera enhörningslarmsignaler eller FM-radio, kan ditt barn välja sin favoritljud för att vakna upp på morgonen. Larmet kan enkelt stängas av genom att trycka på toppen av väckarklockan eller enhörningen, och snooze-funktionen ger lite extra tid att somna om på morgonen.

Lexibook Klockradio - Bästa klockradion för barn

FM-radiot har en praktisk automatisk sökning för att hitta och spara dina favoritstationer, och den lilla enhörningsdesignen på klockan lyser upp i några minuter när du trycker på den för att ge ett mjukt och behagligt ljus i mörka rum.

Med en strömförsörjning av 3 x AA/LR6-batterier (ingår ej) och en indikator för låg batterinivå, kan du vara säker på att klockan fungerar pålitligt och effektivt.

Ge ditt barn den perfekta starten på dagen med denna perfekta klockradio för barn – en praktisk och rolig klockradio som både föräldrar och barn kommer att älska!


Philips R7705/10 – Bästa klockradion med Qi-laddare

Philips R7705/10 - Bästa klockradion med Qi-laddare

Vad vi gillar

 • Inbyggd trådlös laddare för mobiltelefoner
 • FM-radio med 20 förinställda stationer
 • Kompakt och portabel design

Vad vi inte gillar

 • Ingen auto-dimmer
 • Lägsta alarmljudet är relativt högt

Philips TAR7705 är den perfekta klockradion med laddare för mobilen. Med dess imponerande laddningsteknik och användarvänliga funktioner är det den idealiska klockradion för alla som vill ha en smart och praktisk laddningslösning för sina mobiltelefoner när de sover.

TAR7705 har en mängd praktiska funktioner som gör den till ett oumbärligt hjälpmedel för alla som vill ha en pålitlig klockradio och mobilladdare i ett och samma paket. Den har en integrerad FM-radio och Bluetooth-kompatibilitet, så du kan lyssna på dina favoritlåtar och radiostationer när du vaknar på morgonen eller när du går och lägger dig på kvällen.

Med dess imponerande laddningsteknik kan du ladda upp till två enheter samtidigt, en trådlöst och en med USB-sladd. Philips TAR7705 har en intuitiv inställning och en lättanvänd display. Med dess enkla knappar och användarvänliga gränssnitt är det en idealisk klockradio för alla, oavsett ålder eller teknisk förmåga.

Sammanfattningsvis är Philips TAR7705 den bästa klockradion med laddare för mobilen på marknaden idag. Med dess imponerande laddningsteknik, stilrena design och användarvänliga funktioner är det den idealiska klockradion för alla som vill ha en smart och praktisk laddningslösning för sina mobiltelefoner. Helt klart den klockradio med Qi-laddare som är bäst i test 2024!


JBL Horizon 2 – Bästa klockradion med bra ljud

JBL Horizon 2 - Bästa klockradion med bra ljud

Vad vi gillar

 • Mycket bra ljud
 • USB-port för laddning av andra enheter
 • Integrerad FM-radio och Bluetooth-kompatibilitet
 • Modern och stilren design som passar in i alla heminredningar
 • Användarvänligt gränssnitt och enkla knappar

Vad vi inte gillar

 • Hög prisklass jämfört med andra klockradior på marknaden
 • Saknar vissa funktioner som andra klockradior i samma prisklass kan erbjuda, exempelvis röstassistent-funktioner

JBL Horizon 2 är den ultimata klockradion för alla musikälskare som vill ha en klockradio med högkvalitativt ljud och en rad imponerande funktioner. Det kanske inte är så konstigt att denna JBL-väckarklocka har otroligt bra ljud, med tanke på att JBL-högtalare är några av de bästa på marknaden just nu.

Horizon 2 har en kraftfull och fyllig ljudkvalitet som ger en imponerande ljudupplevelse. Dess högpresterande högtalare är utformade för att ge en djup bas och kristallklara höga toner, vilket ger en perfekt ljudbalans. Med dess imponerande ljudkvalitet kan du njuta av musik och radiostationer på ett helt nytt sätt.

Med dess imponerande funktioner är Horizon 2 mycket mer än bara en klockradio. Den har en integrerad FM-radio och Bluetooth-kompatibilitet, vilket gör det enkelt att lyssna på din favoritmusik och radiostationer. Dessutom har den 2 USB-portar som gör det möjligt att ladda din mobiltelefon eller andra enheter.

Horizon 2 har en även modern och stilren design som passar perfekt in i alla heminredningar. Dess användarvänliga gränssnitt och enkla knappar gör det enkelt att ställa in och använda alla dess imponerande funktioner.

Sammanfattningsvis är JBL Horizon 2 den bästa klockradion med bra ljud på marknaden idag. Med dess högpresterande högtalare, kraftfulla JBL Pro-ljud och avancerade teknik kan du njuta av en högkvalitativ ljudupplevelse. Dessutom har den en rad imponerande funktioner som gör den till en perfekt klockradio för alla musikälskare.


aboveClock Klockradio – Bästa retro-klockradion

aboveClock Klockradio - Bästa retro-klockradion

Vad vi gillar

 • Handgjord av naturligt trämaterial
 • Inget tickande ljud
 • 5-minuters snooze
 • Nattlampa
 • Enkel att använda

Vad vi inte gillar

 • Endast analog visning
 • Batteri ingår ej
 • Ingen radio

Upplev en kombination av naturlig skönhet och exakt tid med denna klockradio i retrostil från aboveClock. Tillverkad av handgjort trämaterial, är varje del av klockan unik och elegant i sitt utförande. Denna minimalistiska design passar perfekt i alla hem och gör även en utmärkt present för någon som uppskattar hög kvalitet och hållbarhet.

När du vaknar på morgonen vill du ha en väckarklocka som är tyst och inte stör din lugna start på dagen. Med en svepande rörelse och låg decibel garanterar denna klocka en exakt tidsvisning utan irriterande tickande. Du kan vara säker på att denna väckarklocka inte kommer att störa din sömn eller arbete.

Snooze-funktionen på denna retro-klockradio är perfekt för dig som vill ha en extra powernap på morgonen. Med en enkel knapptryckning kan du sova ytterligare 5 minuter. Klockan tillåter snooze-funktionen upp till 9 gånger (45 minuter) så att du kan kontrollera din tid precis som du vill.

För de mörka nätterna är det inget problem att kontrollera tiden tack vare den nedtryckbara nattlampan på denna klocka. Dessutom kan den användas som sängbelysning när barn eller äldre människor kliver upp på natten.

Väckarklockan är enkel att använda och kräver bara ett AA-batteri, som dock inte ingår i paketet. Larmet och tiden ställs enkelt in med hjälp av de tre knapparna på baksidan av klockan.

Med denna klockradio i retro-stil kan du känna dig stolt över att ha en miljövänlig produkt i ditt hem. Tillverkad av massiva trämaterial och snidad av hantverkare är denna klocka både unik och vänlig för miljön. Gör ett val som känns rätt med aboveClocks retro-väckarklocka!


Saker att tänka på vid köp av en klockradio

Display

En väckarklockas display är utan tvekan en av dess viktigaste funktioner. Siffrorna på displayen måste vara tillräckligt stora för att du ska kunna läsa med eller utan glasögonen på och tillräckligt ljusa för att ses i mörkret men inte för ljusa för att hålla dig vaken. Färgen på skärmen är också förvånansvärt viktig när det kommer till oavbruten sömn. Röda och orange siffror är faktiskt mindre benägna att ge ett starkt sken i mörkret i ditt rum. Men det vi fann viktigare än färg är dimbarhet. Displayerna på de bästa väckarklockorna har någon form av dimningsfunktion, antingen manuell eller automatisk. Den bästa analoga väckarklockan har stora, lättlästa siffror och klockvisare som är tydligt synliga både på dagen och på natten, vilket är möjligt med lysande klockvisare.

Larmets ljud

När du väljer en klockradio är det viktigt att hitta ett ljud som fungerar för dig – att välja en väckarklocka är en mycket personlig upplevelse. Medan vissa människor föredrar ett klassiskt pipljud, vill andra ha lugna melodier, naturljud eller till och med musik. Ett exempel är Amazon Echo Show 5, som låter dig själv välja mellan din favoritmusik för att hitta ett alternativ som passar dig.

När det gäller ljud har det gjorts små studier som utvärderar buller, röster och musik. Dessa studier tyder på att vuxna kan vara mer benägna att vakna till höga (~60 dB) larm. Det verkar också som att musik som en person tycker är positiv eller mer melodisk är mer benägna att väcka dem.

Volym

En annan nyckelfunktion för en väckarklocka är dess volym. Vissa modeller har en inställd volym, medan andra kan justeras för att passa dina behov. Generellt sett är ett larm mellan 60 och 90 decibel i allmänhet tillräckligt för de flesta. Men om du sover tungt eller är hörselskadad kanske du vill leta efter en modell med ett högre larm, till exempel Sonic Bomb SBB500, som till och med har en vibrerande madrasspuck som hjälper dig att väcka dig . 

Anpassningsbarhet

De bästa väckarklockorna är otroligt enkla och lätta att använda, men bör erbjuda en stor mängd anpassningsbara alternativ. Funktioner som larmtider, snoozeintervall, larmvolym och displayens ljusstyrka bör alla kunna justeras så att du kan skapa den bästa väckningssituationen för dig själv. Anpassning ska också vara lätt och kunna göras med några få knapptryckningar. Om du märker att du lägger mer än 10 minuter på att justera inställningarna på din väckarklocka är det inte ett användarvänligt alternativ.

Batteritid/strömkälla

Väckarklockor drivs antingen av batterier eller genom att de ansluts till ett vägguttag, men de bästa klockradiorna har båda alternativen så att du kan ta med dig väckarklockorna om det behövs. Innan du bestämmer dig för det ena framför det andra, tänk på exakt hur du ska använda din väckarklocka. Om det aldrig kommer att lämna ditt nattduksbord, är det troligtvis bra för dig att hitta ett alternativ utan batteri. Vi rekommenderar dock ändå att skaffa en väckarklocka som erbjuder både och – om det blir strömavbrott kommer en batteribackup att kunna upprätthålla datum och tid så att du inte missar ditt larm.

Extrafunktioner

Förutom en klocka och väckarklockor kan väckarklockor erbjuda massor av ringklockor och visselpipor, som inte alltid är nödvändiga men kan vara trevliga att ha. Funktioner som Bluetooth-högtalare, smart funktionalitet, flera larmsignaler och radio kan öka väckarklockans värde för dig, men kommer aldrig att vara ett krav. Fundera på vilka extra funktioner du vill ha mest och försök hitta en väckarklocka som ger dig dem, men vi rekommenderar att du inte låter dessa funktioner vara avgörande ditt köpbeslut. Att vakna till din väckarklocka kan också göras mycket lättare om du får bättre sömn, så det är viktigt att exempelvis ha bra kuddar, madrasser och tillräckligt mörkt och ljudlöst i sovrummet när du sover.

Person som vaknar av klockradio

Vanliga frågor om klockradior

Kan väckarklockor påverka din hälsa?

Enligt nya studier kan det vara skadligt för din hälsa att vakna upp till ett plötsligt larm eftersom det avbryter din naturliga dygnsrytm (eller sömncykel). Men väckarklockor är en modern nödvändighet i våra hektiska liv och moderna väckarklockor har börjat trenda bort från plötsliga och högljudda väckarklockor, och har idag ofta istället en gradvis ökning av volymen eller soluppgångsliknande ljus för att försiktigt väcka dig.

Är väckarklockor bättre än telefonlarm?

Det är vanligt att människor använder sin smartphone som larm, men det finns anmärkningsvärda fördelar med att ha en separat väckarklocka i sovrummet. Först och främst har forskning funnit att om du tittar på din telefon innan du lägger dig kan det göra det svårare att somna, och om din telefon inte ligger på ditt nattduksbord kommer du att bli mindre frestad att titta på den. 

På liknande sätt, om det första du gör på morgonen är att ta upp telefonen för att stänga av alarmet, är chansen stor att du kommer att sluta läsa texter eller kolla sociala medier innan du går upp ur sängen – inte det mest produktiva sättet att börja din dag.

Kommer en soluppgångs-klockradio verkligen att väcka mig?

Soluppgångens väckarklockor tänds gradvis 30 minuter eller så innan ditt faktiska alarm, vilket hjälper till att väcka din kropp från sömnen. Dock kanske inte bara ljuset räcker för att väcka dig, varför de flesta av dessa enheter också har en ljudfunktion som liknar en traditionell väckarklocka.

Vad är det genomsnittliga priset på en väckarklocka?

Väckarklockor kan variera avsevärt i pris – billiga modeller kan kosta mindre än 100 kronor, medan högteknologiska alternativ kan vara flera tusen kronor. Men i allmänhet kostar de flesta väckarklockor mellan 200 kr och 500 kr.

Var artikeln hjälpsam?

Klicka på en stjärna för att betygsätta den!

Genomsnittligt betyg 4.6 / 5. Antal röster: 50

Inget betyg satt

Lämna en kommentar